Корпоративни, Фукционални професионалисти и Админи

Бъди в центъра на компанията.

Налице ли е точно в центъра на дейността ви нещо? За да остане конкурентоспособен, да расте, да се движи напред, Linde разчита на стабилно ядро. Чрез извършването на важни задачи на стандартите от най-висок клас, нашите корпоративни, функционални специалисти и администраторски роли предоставят глобална подкрепа във всички области, за да можем да постигнем нашите бизнес цели.

Бъди гласа на Линде; анализирай и предвиждай достигане на устойчив растеж; наблюдавай нашата IT екосистема; развивайте таланта си и придобийте нов; и накрая осигурете съответствие по всяко време. Независимо дали в Маркетинг и Комуникации, Финанси, Доставки, Контролинг, Човешки ресурси, Информационни системи или в Правен отдел, има едно общо изискване: око за подобрение

Вземи думата

Има много начини, по които тези основни роли подпомагат нашия бизнес, но да дадем един пример: ако се спускате с креативност, тогава нашият отдел Маркетинг и Комуникации е мястото за Вас! Едно нещо е да си пионер в най-новите технологии, а друго е да се увериш, че хората знаят за тях! Това със сигурност е духът на Линде. Това е мозъкът, който развива стратегии и креативни концепции за кампании като BeeZero – нашата споделена услуга за споделяне на водорно-захранвана кола - и прекрасният проект за производство на добавки. Производството на добавки е изцяло свързано с построяването на метални компоненти, слой по слой; Маркетинг и Комуникации е изцяло свързан с построяването на нашата марка. Затова, както можете да видите, нашите корпоративни функции вървят ръка за ръка с нашия бизнес.

Подходящото място за Вас?

Ние търсим хора, които имат в предвид голямата картина: глобални мислители. Искаме отборни играчи, уверени комуникатори – тези готови да извървят допълнителна миля. Нашите експерти в тези роли са проактивни – те поемат ръководството. Те не се задоволяват просто с нещата, които „работят“, те винаги търсят подобрение. Затова, ако имате всички тези неща заедно с относим опит в Бизнес Администрация (Финанси, Контролинг, Счетоводство, ЧР, Маркетинг и т.н.) или опит, свързан по друг начин (Правен, Икономичен, Комуникационни науки), то тогава това е подходящото място за Вас в Линде.

Какво може да правите…

  • Контролер
  • Изпълнител IT приложения
  • Финансов анализатор
  • HR Мениджър - Международни задачи
  • Вътреши глобални доставки
  • Специалист маркетингови комуникации
  • Анализатор пенсионни инвестиции и финансови пазари
  • Мениджър Центровете за доставки
  • Ръководител проект M & A
  • Работещ студент финанси и контрол