Професионалисти Здравеоопазване и Домашна грижа

Всекидневно подобряване на животи

Обичате ли да виждате резултатите от работата си по лицата на хората? Линде, с цялото си сърце, е изцяло „за“ постигане на промяна в живота – и тези с роля в здравеопазването и домашната грижа са въплащение на това. Работим, за да даваме на пациентите съставките за най-високото възможно качество на живот. Затова, каквато и роля да играете в услугите и терапиите, ние предлагаме, това което може позитивно да повлия на живота на другите.

Линде е партньор за газови продукти за фармацефтиката и медицината, услуги и програми за грижа за пациента. Нашата цел е да дадем сила на професионалистите по здравеопазване да осигурят по-добра и по-сигурна грижа, и по този начин, нашите експерти покриват широк спектър от роли в сектора на здравеопазването. Това означава, че всичко от консултирането с болниците до управление на доставките на медицинските газове, както и до това да бъде грижата от страна на пациента.

Даване на нов живот на пациентите

Линде осигурява медицински газове, където и когато е необходимо: дали в болница, у дома или в нашите собствени REMEO® центрове. REMEO® е наша иновативна програма за дългосрочни програми, която предлага интегриран път за грижа, който свързва празното пространство между болницата и дома на пациента. Докато все още е вкъщи, ние може да се погрижим пациента да се чувства възможно най-удобно чрез домашна кислородна терапия. Предлагаме всички вариации на кислородно обурудване, подкрепена от отдаден екип, осигуряващ услуги за пациента, Клинично ръководство, Ръководство услуги и респираторни съветници. Също така осигуряваме спешно обурудване за реанимация, включително кислородни цилиндри с автоматични външни дефибрилатори. В крайна сметка, нашият екип покрива пълен обем от клинична и медицинска грижа с общата цел за подобряването качеството на живот.

Подходящото място за Вас?

Искаме хора, чиято първа мисъл е не за самите себе си, а за другите. Хора, които приемат за своя отворност да осигурят възможно най-добрата грижа, която е възможно да предложат. Хора, които са състрадателни за нуждите на другите; хора, които могат да слушат. Работа като тази изисква дисциплина, структура и безкомпромисна точност. Ако сте гъвкав човек, който може лесно да се адаптира към променяща се среда и имате относимия клиничен или търговски опит, то тогава това е подходящото място за Вас в Линде.

Какво може да правите…

  • Асистент / Професионални медицински сестри
  • Рехабилитационна медицинска сестра за критична грижа при респираторна рехабилитация
  • Координатор клинични практики
  • Кинезитерапевт / физиотерапевт
  • Фармацевт за център за сън
  • Представител на службата за домашни грижи за пациентите
  • Специалист респираторна медицинска сестра