Оперативен персонал, Пълначи и Шофьори

Уверете се, че Линде доставя

Виждате ли се с кариера, обслужваща първа линия? Пълноцената работа ли е нещото, което Ви мотивира? Нашият операционен персонал, пълначи и шофьори имат жизнена роля в нашата верига за доставки. Те често са лицето на компанията – комуникирайки с клиентите ежедневно. Те буквално движат бизнеса ни напред и доставят, както сме обещали.

Безопастната доставка е ключът към тези роли: и това започва от подходящата логистика, планирането на отговорно справяне с нашите индустриални и медицински газове в нашите пълначни станции, до техния безопасен транспорт до базите на нашите клиенти. Но също така всичко е и до точност. Нашите клиенти имат специфични нужди за определени газове и ние се гордеем, че срещаме тези нужди. Също така сме обвързани към личното чувство на отговорност, когато забелижим газово приложение в действие и можем да кажем „Аз помогнах да се достави това“.

Управление на промяната във веригата за доставки

Линде предлага услуги за доставка от начало до край. Ние разбираме стойността на приноса на всички по веригата и търсим как да направим подобрения, където е възможно. Постоянно оптимизираме процеса за пълнене на цилиндри и развиваме нашата мрежа за доставки. Нашите шофьори – с оглед на тяхната близост до клиентите, се занимават с инициативи, свързани с опита на клиентите като програмата „Приятел“ във Великобритания. Служителите, които не се срещат с клиенти бяха „сприятелени“ и изпратени на път, за да видят през очите на тези на първа линия.

Правилното място за Вас?

Ние търсим организирани индивидуалисти: хора, които са уверени да работят по график. Да изпълняват квотите за пълнене, да управляваме изпращането и доставката на време означава, че трябва да останем спокойни под напрежение. Нашите експерти в тези роли режат ъгли, когато стане въпрос за сигурност. Нуждаем се от ум, за който сигурността е на първо място и трябва да сте бдителни. Затова, ако имате всички тези качества, както и съответната професионална подхотовка, то тогава това е правилно място в Линде за Вас.

Какво може да правите?

  • Диспечер
  • Шофьор на цистерна/шофьор
  • Шофьор медицински маршрут
  • Пълнач
  • Водещ пълнач PGP