Специалисти продажби, Обслужване на клиенти и Бизнес развитие

Предвижете бизнеса си в правилната посока

Можете ли да четете хора? Да разбере техните нужди? Усещате ли тръпката на продажбата? Да работиш по интерфейса на Линде и нашите клиенти, е предизвикателно място да бъдете. От поставянето на основите на успешните връзки до пригаждане на решение за техните нужди през целия път след продажбата, Вашата работа е това, което държи Линде в челните позиции.

Никога не лежим само на лаврите си: нашият бизнес се развива и адаптира. Ние увеличаваме дела си на пазара единствено като сме най-добри – като имаме правилните експерти на наша страна. Нашите експерти настояват за най-добрия опит на клиентите, най-добрият търговски процес и най-ефективните инструменти. Те се възползват от възможностите, за да са сигурни, че Линде се движи в крак с времето. Това е конкурентно, бързо променящо се поле, което е и предизвикателство.

Поддържане на клиентите доволни

Можете ли да усетите нуждите на хората, дори преди самите те да попитат? Вярваме, че за да бъдем „близо до нашите клиенти“, трябва да се опитаме наистина да ги разберем, за да можем да развием услуги, които съвпадат с нуждите. До този момент, продължаваме да развиваме инициативи като анкета за Опита на Клиентите (ОК) и платформата Гласът на Клиента – където клиентите се увеличават, което ни позволява да отговорим бързо на техните желания. Наблюденията, натрупани колективно от инициативите за ангажираност на клиентите се превърнаха в 118 проекта за оптимизация само през 2015г.

Подходящото място за Вас?

Искаме хора, които са задвижвани от водещи персонажи, емоции, предизвикателства; хора, които са инициативни и искат идеите им да се чуят. Хора, които прегръщат промяната, и които се стремят да се представят дори по-добре от очакванията на другите. Нашите експерти в тази роля работят многостранно и международно. Те ръководят, управляват бюджети и ключови профили. Затова, ако имате всички тези неща, както и релевантен опит в Продажби, Маркетинг, Бизнес администрация или друга подобна област, то тогава Линде е подходящото място за Вас.

Какво може да правите…

  • Представител на Gas & Gear (Търговия на дребно)
  • Мениджър обслужване на клиенти
  • Координатор вътрешни продажби
  • Медицински представител по продажбите
  • Мениджър продажби
  • Инженер приложения
  • Ръководител продажби нефтохимични продукти
  • Мениджър продажби и бизнес развитие
  • Инженер продажби - обработващи машини